Bine ai venit la Cartea de bucate cu noi retete zilnice!

Voteaza pentru reteta ta favorita, strange cat mai multe puncte si castiga premii minunate.

Cornulete cu untura si bors

Bucatar Sef:

Felul de mancare: Desert

Pregatire:

Voturi: 4
Printeaza reteta Adauga reteta la favorite.

Pentru preparare iti trebuie:

  • 300 gr zahar pudra
  • 2 buc. drojdie
  • 2 ceasca untura
  • 1 ceasca bors acru

Instructiuni pentru Cornulete cu untura si bors:

Aluatul:

sare,faina cat sa rezulte un aluat ca de cozonac dar mai dens

Umplutura poate fi facuta din diverse sortimente rahat, nuca,branza etc
Peste untura din vasul de framantat se pune borsul incalzit,se adauga drojdia , faina ,sarea si se framanta pana se obtine o coca densa ce se pune la dospit 30 min.
Cand aluatul a crescut se fac cornuletele.

In momentul in care le scoateti din cuptor pudratile cu zahar cat timp sunt fierbinti.

Pofta buna!

Comenteaza aceasta reteta