Bine ai venit la Cartea de bucate cu noi retete zilnice!

Voteaza pentru reteta ta favorita, strange cat mai multe puncte si castiga premii minunate.

Cannelloni cu ciuperci si piept de pui

Bucatar Sef:

Felul de mancare: Paste

Pregatire:

Voturi: 46
Printeaza reteta Adauga reteta la favorite.

Pentru preparare iti trebuie:

  • 50 gr unt
  • 250 gr piept de pui
  • 1 ceasca marar
  • 5 buc. oua
  • 1 buc. ceapa alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 10 buc. paste cannelloni
  • 500 gr ciuperci din conserva
  • 250 gr smantana

Instructiuni pentru Cannelloni cu ciuperci si piept de pui:

Ceapa o curatam si o taiem marunt. Ciupercile se scurgem de zeama si le taiem bucatele. Pieptul de pui il condimentam cu sare si piper si il taiem bucati mici.
Intr-un VAS DELIMANO SAUCEPAN ( a se vedea poza) am pus sa se topeasca untul, am adaugat ceapa, iar dupa ce s-a rumenit putin, am adaugat ciupercile si pieptul de pui.Am lasat pe foc, pana pieptul de pui s-a albit. Am taiat mararul marunt si am amestecat cu compozitia de mai sus.
Pastele cannelloni le-am umplut cu aceasta compozitie.
Separat, am batut ouale cu smantana si am condimentat cu sare si piper, dupa gust.
Intr-o tava termoizolanta, pe care am uns-o cu unt, am pus pastele cannelloni umplute si am adaugat deasupra sosul din oua si smantana.
Am dat a cuptor, la foc mic pentru aprox. 45 de minute.

Comenteaza aceasta reteta