Bine ai venit la Cartea de bucate cu noi retete zilnice!

Voteaza pentru reteta ta favorita, strange cat mai multe puncte si castiga premii minunate.

COSULETE DIN FOIETAJ UMPLUTE CU PASTA DE PESTE

Bucatar Sef:

Felul de mancare: Carne

Pregatire:

Voturi: 22
Printeaza reteta Adauga reteta la favorite.

Pentru preparare iti trebuie:

  • 1 pachet foietaj
  • 1 lingura zeama de lamie
  • cateva forme de briose
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 varf de cutit de piper
  • 1 cubulet de unt
  • 1 varf de cutit de piper

Instructiuni pentru COSULETE DIN FOIETAJ UMPLUTE CU PASTA DE PESTE:

Tonul din conserva se marunteste bine, apoi se amesteca bine cu untul, zeama de lamaie, sare si piper(dupa gust), pana ce din toate aceste ingrediente, rezulta un amestec cremos. Se modeleaza patratele din aluatul pt foietaj si se captusesc cateva forme de briose. Se baga la cuptor pentru cateva minute, iar cand sunt gata se lasa sa se raceasca bine, se scobesc in interior si se umplu cu delicioasa crema de peste. Se servesc, ca si aperitiv si pot fi prezentate dupa imaginatia fiecaruia.
Sa Aveti Pofta!

Comenteaza aceasta reteta

Gatit de Mirica Cristina

Sunt pasionata de bucatarie si sper sa descopar noi retete minunate alaturi de voi !

Uita-te la alte retete de la Mirica Cristina